Innola


Yhteystiedot

OLETKO KYLLÄSTYNYT TOIMEETTOMANA SOHVALLA KÖLLÖTTELYYN?

Nuorten yrittäjyysvalmennus on hyvä mahdollisuus katkaista tekemättömyyden kierre ja ottaa tulevaisuus haltuun!MISTÄ ON KYSE?

Valmennuksesta saat hyvät eväät työelämään, mitä tahansa haluatkaan tulevaisuudessa tehdä. Yrittäjyyden ei tarvitse olla suunnitelmissasi, koska yrittäjäksi aivopeseminen ei ole tarkoituksemme! Valmennuksesta saat yrittäjämäistä asennetta, jolla pärjäät hommassa kuin hommassa. Valmennus on tarkoitettu 15-29-vuotiaille.

Valmennuksen tyyli poikkeaa totutusta ja voitkin unohtaa kaiken ankeilun ja ulkoa oppimisen. Emme pönötä luennolla pulpetin takana, vaan teemme oikeita töitä, oikeille asiakkaille ja oikealla rahalla.

Luit aivan oikein. Valmennuksesta on myös mahdollista tienata rahaa, mutta valmennus ei maksa sinulle mitään. Valmennus koostuu 12 päivästä kevään aikana, sekä projektin toteutuksesta. Päivien aikana käydään läpi työelämän ja yrittäjyyden teemoja, kuten johtaminen, myynti ja markkinointi, innovointi jne. Kaikki opit sovelletaan käytäntöön projektissa, jota toteuttaessa pääset rakentamaan suhteita paikalliseen yritysmaailmaan. Kenties löydät työpaikan jo valmennuksen aikana? Jos olet juuri nyt koulussa, työpajalla tai työkkärin kuvoissa kysäisehän mukaanpääsyä opelta/ohjaajalta/työkkärin tädiltä. Uskon, että onnistuu!

Hae mukaan Lappeenrannan valmennukseen allaolevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja valmentaja Niinalta. Olet niiiiin tervetullut!

044 200 7967 / Niina Koivuniemi
valmentaja@innola.fi

Ilmoittaudu mukaan Lappeenrannan valmennukseen

Valmennuspaikka ja ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin


Rahaa
Kavereita
Mainetta
Parannusta arkirytmiin
Työpaikkaa
Kunniaa
Tekemistä
Kokemusta yrittäjyydestä
Sisältöä ansioluetteloon
Itsevarmuutta
Kontakteja
Tiimitaitoja
Projektitaitoja


Töissä
Työtön
Koulussa